Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Force OP czy jest a jesli jest dajcie linka do dow...

rafalxx76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego. Są bardzo dobre zabezpieczenia mojang przed takimi hackerami.

Te filmiki na yt to jest jeden wielki fake + download jakiegos wirusa ;)

A te filmiki co niby hackują to są albo odchodzący od teamu serwera osoby i niszczą serwery

Opublikowano

@up gówno prawda z tymi osobami.

@top

Myślisz, że ktoś Ci udostępni tak niebezpieczne narzędzie ? Co by było, jakby pół świata dostało tego ForceOP'a? Nie było by żadnego serwera. Swoisty i wygodny "ForceOP.exe" nie jest nigdzie udostępniony, i NIGDY nie będzie. Są osoby, które posiadają ForceOP'a, lecz nie ściągały te osoby, tylko tworzyły. Muszę potwierdzić, słowa kolegi na górze, że to same wirusy, chociaż... był na 1.4.7 taki filmik, gdzie był udostępniony prawdziwy ForceOP, lecz już nie aktualizowany, a luka, na której został stworzony dany ForceOP, została załatana.

Krótkomówiąc: Nikt Ci nie da linka do ForceOP'a.

svh03y.jpg

Opublikowano

Pewnie że jest i ma go większość osób, takich forceopów jest miliony... jednak ukryta nazwa to ForceVirus a serwerem który atakuje jest twój komputer...

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Tak jak koledzy up istnieje ale nikt ci go nie da. Naucz sie javy i bbcode to może dasz radę.

Istniał taki program Session Salker nie pamiętam pełnej nazwy. Ten program zrobił sam Pan Nodus. Program służył do stworzenia fake serwera na nasze ip. Potem wchodziło na jakiś serwer bukkit i ten program podszywał nasze íp jako ip admina. I tak się zdobywało op'a. Ale ten program działał na minecraf'cie 1.3 . Była dziura w bukkicie która wykorzystana potem po upade bukkita zostało zaszyfrowane. Da się od szyfrować ale trzeba znać w 100% jave i javeScript, dużo mieć czasu to może się uda.

Pozdrawiam.

Pisze z telefonu, jak są jakieś blendy ortoraficzne to przepraszam.

Opublikowano

Jedynie to twórca bukkita lub jakiegoś plugina mógłby dopisać że po napisaniu na czasie odpowiedniego kodu dostaje op. Kiedyś był taki fejkowy plugin antycheat na czasie pisało się chyba #opme i dostawało się op.

stopka.webp

Opublikowano

fore op zawiera virusa jedynie sam możesz zrobic ale to za dużo ci czasu zajmie a i tak szybciej wyjdzie update :) up TERA DLA KAZDEGO NIC nie pobierać co zawiera generatory itp sa to shackowane i posiadajo virusy sam pobrałem kiedy i już sie nauczyłem i teraz dla was jest ta rada :)

Opublikowano

@up gówno prawda z tymi osobami.

@top

Myślisz, że ktoś Ci udostępni tak niebezpieczne narzędzie ? Co by było, jakby pół świata dostało tego ForceOP'a? Nie było by żadnego serwera. Swoisty i wygodny "ForceOP.exe" nie jest nigdzie udostępniony, i NIGDY nie będzie. Są osoby, które posiadają ForceOP'a, lecz nie ściągały te osoby, tylko tworzyły. Muszę potwierdzić, słowa kolegi na górze, że to same wirusy, chociaż... był na 1.4.7 taki filmik, gdzie był udostępniony prawdziwy ForceOP, lecz już nie aktualizowany, a luka, na której został stworzony dany ForceOP, została załatana.

Krótkomówiąc: Nikt Ci nie da linka do ForceOP'a.

To powiedz mi czemu nie hackuja dużych publicznych serwerów takich jak hc skkf albo hypixel?

Opublikowano

To powiedz mi czemu nie hackuja dużych publicznych serwerów takich jak hc skkf albo hypixel?

Bo za to można płacić karę/iść do więzienia, serwery NoN-Premium nie są takim bezpieczeństwem objęte.

@up

jest, lecz działa tak samo jak ForceOP z virusem z YT..

svh03y.jpg

Opublikowano

2013-06-30 10:56:11 [WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
2013-06-30 10:56:11 [WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
2013-06-30 10:56:11 [WARNING] While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
2013-06-30 10:56:11 [WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.

Serwery no-premium można hackować, a ich administrator nie może tego zgłosić, ale za zhackowanie serwera premium, a w dodatku kogoś 'znanego' można pójść do pierdla :P

• 1 rok później...
Opublikowano

Jest takie coś jak forceop ale nikt tego nie udostępni bo pół kraju by się bawiło i ktoś by rozwalił np. serwer skkf`a a później idzie do pierdla wiadomo ;.; 

Opublikowano

Większość, kolego ''Force OP'' do pobrania na filmikach, to zwyczajny fake lub musisz wysłać SMS, a jeżeli już pobierasz to z wirusem u siebie. 

Duża ilość osób, jak zainstalowało tego hacka u siebie na komputerze, to sami mieli wirusa poczytaj opinie na temat tego ;) 

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja Wiem że istnieje "Force Op" ale jak by każdy go udostępniał to by nie było żadnych serwerów a skąd wiem że istnieje? ­miałem raz doczynienia z forceop bo mi ktoś zniszczył cały spawn ktory budowałem az 2 dni .

Opublikowano

Ja Wiem że istnieje "Force Op" ale jak by każdy go udostępniał to by nie było żadnych serwerów a skąd wiem że istnieje? ­miałem raz doczynienia z forceop bo mi ktoś zniszczył cały spawn ktory budowałem az 2 dni .

A w tej bajce smoki były? Najprawdopodobniej zniszczyli ci spawn bo logowałeś się na inne serwery z takim samym hasłem jak u siebie lub nie dopatrzyłeś jakiś błędów np. możliwość wchodzenia ze znakami: ?,/, które dawały możliwość korzystania z op z twojego nicku.

@top

Takie coś nie istnieje jest to jedna z metod naciągania ludzi i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...